Анчелоти: Чудесна възможност да се доближим до осминафиналите в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Брага играе добър футбол, обича да владее топката и да атакува", заяви италианският специалист преди мача с португалския тим

Във вторник отборът на Реал Мадрид ще се изправи срещу Брага в мач от 3-ия кръг в груповата фаза на Шампионска лига. Наставникът на “белия балет” Карло Анчелоти говори преди гостуването на португалския тим. Анчелоти смята, че двубоят срещу Брага е чудесна възможност Реал да се доближи до 1/8-финалната фаза.

„Утрешният ден е чудесна възможност да се доближим до 1/8-финалите на ШЛ. Брага играе добър футбол, обича да владее топката и да атакува. Съперникът обича да доминира. Ние трябва да сме добри в защита – това ще бъде ключово и оттам да се възползваме от индивидуалните качества, които имаме, а те са много“, каза Карло Анчелоти.

„Има много разлики между съдийството, които е нужно да се отбележат. Испански съдия, който свири в Испания, живее в Испания. Английският съдия, който утре свири в Португалия например, ще се прибере в сряда и това, което ще кажат в Португалия, няма да има голямо значение за него. Мисля, че съдийството в Европа има много различен натиск”, заяви италианският спец на въпрос за съдийството.

„Не мисля за ротация в утрешния мач, но това не означава, че в събота ще играят същите играчи (На Реал предстои Ел Класико срещу Барселона). Ще трябва да видим контузиите, умората, завръщането на Начо. До събота има време“, добави Карло Анчелоти.