Артета преди мача със Севиля: Средата в Арсенал е перфектна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме наистина добра комбинация от млади и опитни играчи", заяви испанският специалист

Треньрът на Арсенал Микел Артета говори пред медиите преди мача на лондончани от Шампионската лига срещу Севиля във вторник. Специалистът потвръди, че вратарят Аарън Рамсдейл е пътувал с отбора за мача. Той смята, че Кай Хаверц може да има ключова роля за представянето на “топчиите” в ШЛ.

Запитан дали е имал предвид Шампионската лига, когато е подписал с Кай Хаверц, Артета каза, че това е „една от причините“ и добави: „Неговото качество и броя на нещата, които вече е направил в кариерата си на неговата възраст, а също така подобри и титулярните 11, защото той е играч с изключително качество, което ще ни помогне да станем по-добри.”

Микел Артета потвърди, че Букайо Сака е част от лидерската група, след като завърши мача през уикенда с капитанската лента. Относно тези играчи, които влизат в лидерски роли, той каза: „Мисля, че това е наистина важно за тях, защото ролята, която имат в начина, по който играят в нашия отбор и в нашия клуб, трябва да се отразява около отбора, за да накараме отбора да прогресира.

Треньорът на Арсенал добави: „Мисля, че това е перфектна среда, имаме наистина добра комбинация от млади играчи и футболисти с опит в състава“.