Победата отново се изплъзна на Удинезе – девети мач без успех за тима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лече стигна до точка на "Дачия Арена" с късен изравнителен гол

Отборите на Удинезе и Лече направиха реми 1:1 в среща от 9-ия кръг на италианската Серия А. “Зебрите” отново не успяха да се поздравят с първи успех за сезона и лошата серия при домакините продължава.

Удинезе поведе в 49-ата минута от дузпа. Валентен Жондре спря топката с ръка на голлинията при удар на съперника, така че съдията посочи бялата точка. Флориан Товен не пропусна от бялата точка за 1:0.

Лече стигна до равенството в заключителните етапи на срещата. В 83-тата минута Никола Сансоне центрира в наказателното поле на съперника и Роберто Пиколи засече за 1:1. Резултатът не се промени до последния съдийски сигнал и двата тима поделиха по точка.

Така тимът на Удинезе записа трето поредно реми  в Серия А. Отборът има шест равенства и три загуби от началото на тази кампания, като заема 17-ото място в таблицата с 6 пункта. Съставът на Лече пък се намира на 10-ото място 13 точки до името си.

В следващия кръг от Серия А, съставът на Удинезе ще гостува на Монца на 29 октомври. Отборът на Лече пък приема Торино ден по-рано.