Манчестър Сити не смята да продава аржентинското си бижу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хулиан Алварес беше свързван с напускане на "гражданите" през последните седмици, като Барселона се интересува от него

През миналата седмица имаше информации, че Барселона ще се опита да подпише с Хулиан Алварес, но Манчестър Сити не се интересува от продажбата на 23-годишния аржентински национал.

Хулиан Алварес вкара 17 гола във всички състезания през миналия сезон и беше ключов играч за тима на Пеп Гуардиола. Въпреки че не започваше всеки мач, той беше важенза отбора и вкара някои ценни голове за тях, като “небесносините” спечелиха титлата в Англия, както и Шампионската лиг. Също така Алварес помогна на страната си да спечели и Световната купа в Катар.

Няма съмнение, че 23-годишният футболист е страхотен талант с голямо бъдеще пред себе си. В такъв случай едва ли е изненада, че клубове като Барселона искат да си осигурят услугите му. Каталунският гранд е прекалено зависим от Роберт Левандовски и ще се нуждае от нов класен нападател. Алварес би бил страхотен трансфер за тях. Манчестър Сити обаче е един от най-богатите клубове в света и няма нужда да продава играчи. Те ще искат да задържат Алварес на “Етихад” възможно най-дълго.

Възможността да се присъединиш към клуб като Барселона със сигурност е голямо изкушение за повечето играчи, особено за южноамериканците. Алварес със сигурност ще бъде изкушен да се присъедини към испанския клуб, ако има конкретна оферта за подписа му.