Андреа Пирло с коментар за колебливия старт на сезона на Юве
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус записа само 2 победи в 5 мача в Серия А през сезона

Ювентус се представя доста колебливо от началото на сезон 2020/21. Треньорът на “бианконерите” Андреа Пирло смята, че това се дължи на доста фактори, сред които и умората на футболистите от края на миналия сезон

“Старата госпожа” е на 5-о място в Серия А след ремито 1:1 с Верона у дома в неделя, като тимът има само 2 успеха в 5 мача в лигата. Едната от победите бе служебното 3:0 срещу Наполи.

“Настоящият период сега е някак си необикновен за всички. Още от края на миналата кампания имаме тежки мачове. В същото време много от футболистите ни не бяха на разположение. В доста от мачовете ни паднаха много попадения. Наясно сме със ситуацията, но трябва бързо да се адаптираме към нея”, сподели наставникът на “бианконерите” пред Juventus TV.

Стана ясно, че мускулната травма на защитника Леонардо Бонучи не е тежка. Италианският бранител бе заменен принудително срещу Верона, но направените днес прегледи не са установили сериозен проблем. Все пак е възможно Бонучи да не играе в мача срещу Барселона в сряда в дербито на Шампионска лига тази седмица.