Английски грандове влизат в битката за младата звезда на Брюж
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал и Ливърпул се включват в надпреварата за 18-годишния Антонио Нуса

Норвежкият талант Антонио Нуса има двама нови ухажори в лицето на английските грандове Арсенал и Ливърпул. Според информациите на Острова, английските грандове вече се интересуват от 18-годишното крило. Само преди дни норвежецът разкри как е отакзал трансфер в Челси през лятото, а сега още клубове преследват неговия подпис.

Други европейски грандове като Аякс и Борусия Дортмунд също следят норвежеца. От Висшата лига Арсенал и Ливърпул се включиха в преследването на 18-годишното крило, тъй като те биха могли да тестват Брюж и конкретно играча с оферта през януари.

Арсенал и Ливърпул са чудесна дестинация за млади, изгряващи играчи. През последните години те показаха развитие на някои забележителни млади играчи, което може да привлече Муса. Например, никой не е предполагал какво може да направи попълнение като Габриел Мартинели за Арсенал в бъдеще. На “Емиратс” под ръководството на Микел Артета, Нуса може да се събере със сънародника си Мартин Йодегор, което може да увеличи шансовете на “артилеристите”.

Ливърпул също е много привлекателна дестинация, но Челси се превърна в център за млади играчи. Въпреки това, Антонио Нуса може да има по-добра перспектива за развитие в Ливърпул или Арсенал, като се имат предвид техните различни подходи за развиване на таланти.