Английските грандове с интерес към нападател на Порто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед ще се борят за Еванилсон

Английските грандове Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед имат голямо желание да привлекат 24-годишния бразилски нападател Еванилсон в своите редици. Футболистът на Порто е в сензационна форма през настоящия сезон и представянето му предизвика голям интерес от клубове от Висшата лига.

Еванилсон се присъедини към Порто през лятото на 2020 г. и оттогава става все по-силен. Той е участвал в общо 124 за португалския клуб и има участие в 60 гола. Той успя да намери мрежата цели 45 пъти. Бразилецът изглежда издигна играта си на друго ниво в настоящащата кампания. В 13 мача той успя да вкара 10 попадения. Тази невероятна серия не остана незабелязана и големи клубове ще влезнат в битка за подписа му.

Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед се интересуват от 24-годишния футболист. „Сините“ се затрудняваха на моменти пред вратата този сезон и привличането на бразилския нападател със сигурност може да помогне на каузата им. Що се отнася до “шпорите”, те все още не са подписали със заместник на Хари Кейн.

Ман Юнайтед също има нужда от нов нападател. Привлеченият през лятото Расмус Хойлунд даде своя принос в Шампионската лига, но все още не е успял да вкара във Висшата лига. Ерик тен Хаг иска някой, който може да се бори с датския национал за място в стартовите 11, а Еванилсон може да бъде точното попълнение.