Антонио Конте отказал да поеме Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
54-годишният специалист отвхрълил оферта да застане начело на италианския шампион

Италианският първенец Наполи е претърпял неуспех в опита си да назначи Антонио Конте, който да замени Руди Гарсия начело на отбора, съобщава Фабрицио Романо.

Известният журналист излиза с информация, че днес (11 октомври) е имало среща между президента Аурелио Де Лаурентис и Конте, която е продължила дълго време. Конте обаче е отклонил офертата на неаполитанци. Специалистът заявил, че предпочита да продължи да чака за по-добро предложение от друг клуб.

Както е известно, бившият треньор на Ювентус се отдал на почивка, след като напусна Тотнъм в края на март. По-рано днес самият Антонио Конте публикува в своя профил в Инстаграм, че няма да поеме шампиона на Серия А.

“Чувам настойчиви слухове, които ме свързват с важни клубове, но потвърждавам, че в момента всичко, което искам, е да си почивам и да се наслаждавам на моето семейство”, написа италианският тактик.

Според някои медии в Испания и Италия, Юлен Лопетеги е спряган за заместник на Руди Гарсия. В началото на август опитният специалист напусна Уулвърхемптън. Предстои да видим  дали бившият селекционер на Испания няма да поеме Наполи в близко бъдеще.