Мбапе пренебрегва Ливърпул, вече има договорка с Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Суперзвездата на Пари Сен Жермен иска да се присъедини към испанския гранд на фона на интереса от страна на Ливърпул

Според информация на Defensa Central, звездата на френския футбол Килиан Мбапе няма намерение да се присъедини към Ливърпул въпреки силния интерес от страна на “червените”. 24-годишният нападател на Пари Сен Жермен е настроен да премине в Реал Мадрид през лятото на 2024 г.

Мбапе е обект на много коментари през последните няколко месеца заради договора му с ПСЖ. Договорът му с френския шампион изтича следващото лято, като имаше вариант да се удължи с още една година. През летния трансферен прозорец 24-годишният футболист даде да се разбере, че няма да удължава контракта с парижани. След това той беше изключен от предсезонната подготовка на парижани и отпадна от първия отбор. Носителят на златен медал от Мондиал 2018 нямаше право да тренира с първия отбор и ПСЖ бяха готови да го продадат. Ситуацията обаче се подобри, когато двете страни се срещнаха и той беше върнат в първия състав. Множество спекулации предполагат, че той се е отказал от бонус за лоялност, за да успокои нещата.

ПСЖ не иска да загуби най-добрия си футболист без трансферна сума. Те се страхуваха, че той има споразумение с Реал Мадрид за свободен трансфер следващото лято. Сега ситуацията изглежда решена и Мбапе най-вероятно ще бъде свободен агент следващото лято.

Според новината на Defensa Central, той наистина има споразумение с “белия балет” за трансфер през лятото на 2024 г. 24-годишният играч мечтае да играе за Реал Мадрид и не иска да повтори грешката, която направи навремето когато удължи престоя си в ПСЖ, когато можеше да се присъедини към тима от “Бернабеу”.