Антонио Вутов: Случилото се с Лъчо Балтанов е много грозно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вече бившият футболист на Ботев Пловдив Антонио Вутов направи коментар за събитията в клуба, както и за трансфера си в унгарския елит. Юношата на Левски заяви пред Дарик, че е доволен от своя трансфер в чужбина, като сподели също, че случилото се с капитана на “канарчетата” Лъчо Балтанов е много грозно.

„Малко е сложно името на новия ми клуб, но се надявам с изявите ми то да стане по-известно във футболните среди у нас. Още при първото ми идване се справих с тази задача“, заяви новото попълнение на Мезьокьовешд-Жори.

„Доволен съм от трансфера, макар че последните събития и последствията да не бяха никак приятни. Беше въпрос на време. Още на старта на сезона след първия мач бях заявил на нашите фенове, които не ги знам и кои са точно, че искам да ида в Унгария. Казах им, че имам оферта и искам да отида. Доволен съм, че съм тук. В крайна сметка всичко свърши, както исках аз. Надявам се да получа необходимите документи, за да мога да попадна в групата още утре“, добави Антонио Вутов.

Вутов направи коментар и за последните събития в Ботев Пловдив:

„С мен не беше толкова много, но това, което се случи с Лъчо Балтанов, е много грозно. Това беше грозна и непрофесионална постъпка с една от легендите на клуба в последните години, ако мога така да се изразя. Повечето хора в тези среди го познават като футболист, но и като човек. Той е чудесен човек и не трябваше така да се случат нещата. При мен също не беше лесно. Дойде един момент, в който им заявих, че искам да си тръгна. Те все повтаряха нека мине този мач, нека мине следващия мач… Такава ни беше първата нагласа. Не беше лесно, но в крайна сметка при мен нещата се развиха и вече съм в друг европейски клуб“, сподели Вутов.