Армандо Броя иска да остане в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Албанският национал смята да се бори за титулярното си място в Челси

Армандо Броя има желание да остане в Челси за първата кампания на отбора под ръководството на Почетино. По-рано тази седмица стана ясно, че възпитаникът на академията на ,,сините” няма да участва в предсезонното турне на клуба в САЩ, което включва пет приятелски срещи.

Броя продължава възстановяването си от тежката контузия в коляното, която получи през декември. Албанският национал  се опитва да подобри своята кондиция в тренировъчните бази на клуба, като има възможност да изиграе няколко мача с юношите до 21 години.

В момента, Уест Хям предявява сериозен интерес към албанеца. Нападателят на ,,чуковете” – Джанлука Скамака, почти сигурно ще се завърне в Италия след неубедителния минал сезон, и Дейвид Мойс търси нов заместник в центъра на атаката си. Въпреки това, според The Express, Броя остава фокусиран  да се докаже на Почетино, че заслужава да играе редовно в Челси.

Армандо Броя направи някои много добри мачове под ръководството на Греъм Потър през миналия сезон преди контузията си, като игра в 18 мача под ръководството на англичанина и предшественика му Томас Тухел.