Вили Вуцов отново се развихри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много им дойдох на много хора. На много хора им казвам истината и вече съм убеден, че всички минават през инструктаж. Знам кой е. Много скоро ще им се види свят. Обещавам. Няма да трае дълго.“

Наставникът на Янтра (Габрово) – Велислав Вуцов направи изключително съкрушителен коментар в обичайния си стил, след успеха на габровци вкъщи срещу Беласица (Петрич) с 2:1 на стадион „Христо Ботев“. С победата те се настаниха временно на първата позиция в таблицата на Втора лига. Въпреки това Вуцов имаше какво да каже:

„Целта е този отбор да има дух, да има сърце. Дано да идват и повече хора. Малко ми е криво, че има толкова малко хора. Мен няма какво да ме гледат. Аз си имам фотообектив, ако трябва да се снимам и да се гледам. Да гледат тези момчета и да им се радват, защото те заслужават“, започна синът на родената в Габрово футболна легенда Иван Вуцов – Велислав.

Той не се сдържа да не подхване и „любимците си“ – съдиите в България : „След тъпотиите на този в жълто ли беше, в сиво ли този човечец в средата на терена нямам лек за него. Нямам как да ги пазя, вече разбирам, че явно има организация. Много им дойдох на много хора. На много хора им казвам истината и вече съм убеден, че всички минават през инструктаж. Знам кой е. Много скоро ще им се види свят. Обещавам. Няма да трае дълго.“

„Разбрахме програмата 15 минути преди мача. Сега правя импровизации кога ще тренираме, как ще правим. Това са много неща. Решил съм тази седмица да се чуя с всички колеги в Б Група, не да правим преврати, а да помислим, да дадем някаква насока, така не може. Пълна аматьорщина е да не си знаеш програмата. А група ако чакат мача примерно на Лудогорец в Шампионска лига, ние какво чакаме? Да падне таванът, не знам к‘во чакаме. 60 лева беше хотела във Варна преди 15 дена, стана 92, сега като тръгнем да търсим ще е 120. Кой ще ни ги възстановява тези щети не е ясно. На някого му е удобно да си бърка в носа и да чака да падне таванът“, приключи той.