Арогантният Пикфорд нае охрана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Скандално известният вратар на Евертън се уплаши от феновете на Ливърпул

Стражът на Евертън Джордан Пикфорд, който контузи тежко бранителя на Ливърпул Върджил ван Дайк с беобразен фаул, какъвто вече почти не се вижда по футболните терени, се загрижи за безопасността си и нае лична охрана.

Арогантният Пикфорд нае охрана 1

След бруталния си акт в началото на мърсисайдското дерби английският национал се оплака, че непрекъснато получава заплахи от привърженици на Червените и дори не може да бъде сигурен за безопасността на семейството си.

Пикфорд, който иначе нерядко парадира с арогантно си поведение и често е засичан в алкохолни турове, както и среднощни сбивания, споделил пред близки, че след инцидента е загубил съня си.

“Те са луди! Няма да ме оставят на мира, а и кой знае какво ще решат да направят някоя нощ,” жалвал се вратарят.

Според медиите на Острова той се е договрил с добре позната местна фирма със сериозен опит в личната охрана, като гардовете стоят денонощно пред дома му в Чешър, където той живее със съпругата си Меган и едногодишния им син.

Травмата, която Ван Дайк получи се оказа доста сериозна – скъсани кръстни връзки на коляното, а очакванията са, че той няма да може да се появи в игра преди края на сезона в Премиър Лийг.

Ето само една от среднощните изцепки на “смелчагата” Пикфорд: