Арогантният Пикфорд нае охрана

Арогантният Пикфорд нае охрана 1
2 0
Скандално известният вратар на Евертън се уплаши от феновете на Ливърпул

Стражът на Евертън Джордан Пикфорд, който контузи тежко бранителя на Ливърпул Върджил ван Дайк с беобразен фаул, какъвто вече почти не се вижда по футболните терени, се загрижи за безопасността си и нае лична охрана.

Арогантният Пикфорд нае охрана 2

След бруталния си акт в началото на мърсисайдското дерби английският национал се оплака, че непрекъснато получава заплахи от привърженици на Червените и дори не може да бъде сигурен за безопасността на семейството си.

Пикфорд, който иначе нерядко парадира с арогантно си поведение и често е засичан в алкохолни турове, както и среднощни сбивания, споделил пред близки, че след инцидента е загубил съня си.

“Те са луди! Няма да ме оставят на мира, а и кой знае какво ще решат да направят някоя нощ,” жалвал се вратарят.

Според медиите на Острова той се е договрил с добре позната местна фирма със сериозен опит в личната охрана, като гардовете стоят денонощно пред дома му в Чешър, където той живее със съпругата си Меган и едногодишния им син.

Травмата, която Ван Дайк получи се оказа доста сериозна – скъсани кръстни връзки на коляното, а очакванията са, че той няма да може да се появи в игра преди края на сезона в Премиър Лийг.

Ето само една от среднощните изцепки на “смелчагата” Пикфорд: