Арсенал, Ливърпул и Тотнъм научиха цената на бразилски халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Флуминензе са готови да продадат Андре Триндаде през януарския прозорец за сумата от 30 млн. паунда

Според информация на Football Insider, бразилският халф Андре Триндаде ще бъде на разположение на клубовете от Висшата лига, ако платят 30 милиона паунда през януари. Ливърпул отдавна проявява интерес към 22-годишния полузащитник, но сега се сблъскват с конкуренция от Арсенал и Тотнъм за бразилския талант.

Флуминензе не съжалява за решението си да задържи Андре Триндаде през летния прозорец, когато Ливърпул направи множество оферти. Юрген Клоп беше заинтересован от 22-годишния футболист, тъй като искаше да го привлече в клуба като част от обновяване на халфовата линия. Флуминензе остана непреклонен в позицията си, тъй като искаше да задържи Андре поне до финала на Копа Либертадорес. 22-годишният играч беше страхотен на терена и помогна на Флуминензе да спечели трофея.

Андре Триндаде продължава да привлича интереса на отборите от Висшата лига. Флуминензе е отворен за продажба през януари, при условие че кандидатите за полузащитника платят исканата цена от 30 милиона паунда.

Засега Ливърпул може би е фаворит в преследването на Андре, ако “червените” изиграят картите си добре и направят ранна оферта. Арсенал може да се намеси с добро предложение за 22-годишния халф, като Тотнъм също следи ситуацията с един от големите бразилски таланти.