Треньорът на Фрозиноне хвали талант на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Еузебио Ди Франческо обяснява как Матиас Суле може да стане по-добър

Мениджърът на Фрозиноне Еузебио Ди Франческо предложи насоки на Матиас Суле за подобряване на уменията му. Младият играч на Ювентус в момента е под наем във Фрозиноне и един от най-добрите футболисти в Серия А през настоящия сезон.

Въпреки слуховете, предполагащи потенциално ранно завръщане в Ювентус през януари, изглежда, че “бианконерите” са склонни да позволят на Суле да довърши сезон 2023/24 във Фрозиноне, давайки приоритет на продължаващото му развитие.

Правейки сравнения между Суле и Доменико Берарди – играч, представляващ интерес за Ювентус през последните сезони, Ди Франческо сега разкри конкретни области от играта на аржентинския таланткоито биха могли да бъдат подобрени

„В някои аспекти той прилича на Берарди, но трябва да се научи да стреля по-често към вратата. Не му липсват качества и има отличен дрибъл, но в играта трябва да бъде по-ясен, когато прави избора си. Мисълта ми е, че талантът му не трябва да се ограничава – с времето и опита той ще се подобри в много аспекти”, заяви треньорът на Фрозиноне за медията Tuttomercatoweb.

Суле е страхотен този сезон и той е на правилното място за развитието си в момента. Аржентинецът ще се завърне в Ювентус и се очавка да бъде сред най-добрите играчи на “старата госпожа” през кампанията 2024/25.