Арсенал не мисли да се разделя с Емил Смит Роу през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Малко вероятно е Арсенал да се раздели с полузащитника през зимата

Според журналиста Бен Джейкъбс от Give Me Sport, тимът на Арсенал може да не разреши напускането на Емил Смит Роу през януарския прозорец. Има някои притеснения относно дългосрочната физическа форма на универсалния 23-годишен халф, но Микел Артета е готов да остане търпелив и да намери решение.

Изглеждаше така сякаш Емил Смит Роу ще напарави страхотна кариера с Арсенал след сезон 2021/22, отбелязвайки 10 гола във Висшата лига. Това, което се случи след това, озадачи много фенове на артилеристите, тъй като футболистът имаше много проблеми с контузии и формата.

Смит Роу почти не се появи в игра през миналия сезон и когато се върна към тренировките, то за него нямаше място при Микел Артета. И през този сезон той претърпя ранен провал. След като направи добро впечатление по време на скорошната победа на Арсенал над Шефийлд Юнайтед, универсалният 23-годишен играч получи нов проблем с коляното, който ще го остави извън игра за доста време.

Клубове от Висшата лига следят ситуацията на Смит Роу в Арсенал и искат да го привлекат. Но все пак според информацията на Джейкъбс, Микел Артета ще иска да запази халфа в състава и ще бъде търпелив към него, за да му даде шанс в бъдеще отново да разкрие потенциала си.