Арсенал преподписва с пореден ключов играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Артилеристите" са подготвили нов контракт на Мартин Йодегор

Капитанът на Арсенал Мартин Йодегор може скоро да подпише нов дългосрочен договор, който да го задържи в клуба поне до 2028 година. Норвежецът ще получи увеличение на заплатата си както и изгодни бонуси, които трябва да накарат клубовете интересуващи се от него да се насочат към други футболисти.

Йодегор бе закупен от Реал Мадрид неотдавна. Той е юноша на клуба, но така и не успя да покаже пълния си потенциал на “Сантиаго Бернабеу”, поради тоталната доминация на Лука Модрич и Тони Кроос в състава на “белия балет”.

На “Емирейтс” обаче норвежецът преоткри своя нов дом и разбра, че може да се превърне за Арсенал в това, което Кроос и Модрич са за Реал Мадрид. Мениджърът, Микел Артета, също е голям фен на офанзивния полузащитник, което също му помогна да разгърне пълния си потенциал.

Ако Йодегор преподпише той ще бъде седмия основен играч на Арсенал, който се обвързва дългосрочно с клуба в последните месеци. Останалите футболисти, които сложиха подписите си на нови контракти са Уилям Салиба, Габриел Магаляеш, Букайо Сака, Рийс Нелсън, Аарън Рамсдейл и Габриел Мартинели.