Арсенал влиза в битка с Барса за бранител на Мачестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Артета не се е отказал от Кансело

Мениджърът на Арсенал Микел Артета категорично не е забравил за интереса си към Жоао Кансело, твърди “Mail Sport”. Според изданието испанецът е готов да влезе в трансферна битка за неговия подпис с Барселона, които обаче за момента са фаворити за подписа му.

Според медиите в Испания Кансело предпочита да премине в Барса и вече е договорил личните си условия с каталунците. Той дори се е съгласил на значително по-ниска заплата от тази, която получаваше на “Етихад”, само за да може да облече “синьо-червената” фланелка на Барса. Това решение на Кансело може би обезкуражава “артилеристите”, тъй като те няма да могат да го примамят да се присъедини към тях като му предложат повече пари ,тъй като, очевидно, финансите не са водещ фактор за бранителя.

Единствения шанс Арсенал да пребори Барса е “артилеристите” да предложат много по-голяма сума на Манчестър Сити за подписа на Кансело. Това обаче едва ли ще бъде възможно, тъй като те вече похарчиха доста средства за закупуването на Деклан Райс, Кай Хаверц и Юриен Тимбер. По всяка вероятност Кансело ще обяви новия си клуб през следващата седмица и той най-вероятно ще бъде Барселона.