Стивън Джерард: Не искам Неймар да идва в Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Легендата на Ливърпул се страхува от бразилеца

Новият мениджър на Ал-Етифак Стивън Джерард изрази притеснението си относно трансфера на Неймар в конкурентния на неговия отбор – Ал-Хилал. Бразилеца почти сигурно ще облече синия екип през следващия сезон след като трансферът му в Барселона пропадна заради обтегнатите отношения между него и мениджърът на каталунците – Шави Ернандес.

“Името само говори за себе си. Той ми е донесъл толкова радост в годините, в които играеше за Барса, ПСЖ и Бразилия. Не мисля, че той получава заслуженото признание за числата, които предоставя. Не искам да идва тук защото не идва в моя отбор. Но в холувдски термин той е клас А звезда”, заяви Джерард.

Джерард обаче не бива да бъде толкова притеснен от идването на Неймар и трябва да се доверява повече на възможностите на играчите си. Причината за това е, че неговият тим се наложи с 2:1 над Ал Насър преди ден, където играе още по-голяма легенда на футбола дори от Неймар – Кристиано Роналдо. Трябва обаче да бъде отбелязан и факта, че португалската суперзвезда не взе участие във въпросния двубой и бе заменен от Садио Мане на върха на атаката.