Артета е щастлив от идването на Деклан Райс в Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Много сме щастливи, че Деклан се присъедини към нас. Това е играч с невероятни способности, който играе на високо ниво във Висшата лига и Англия от няколко години. Това е изключителен талант, който има всички шансове да успее тук."

Микел Артета сподели мнението си по повод, че неговия Арсенал официално привлече и представи вече бившия халф на Уест Хям – Деклан Райс. “Артилеристите” броиха за правата му 105 милиона лири и подсилиха още повече редиците си след като привлякоха и Кай Хаверц от Челси.

„Много сме щастливи, че Деклан се присъедини към нас. Това е играч с невероятни способности, който играе на високо ниво във Висшата лига и Англия от няколко години. Това е изключителен талант, който има всички шансове да успее тук.

Въпреки че е само на 24 години, той има много опит във Висшата лига. Беше капитан на много добър отбор на Уест Хям, който спечели Лигата на конференциите. Отговорността и ролята, която пое, бяха впечатляващи“, коментира испанския наставник, който пък бе цитиран от пресслужбата на “топчиите”.