Майката на Деле Али отрече всяка дума от скандалното му интервю
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Али сподели покъртителни неща за детството си, а майка му отрече категорично всяка негова дума в интервю за френската медия „OJBSPORT“

Интервюто, което разбуни духовете в цяла Европа в близките дни на Деле Али пред Гари Невил взе прекалено голям отзвук във футболните среди. Полузащитникът сподели, че е преминал през изключително драматично и тежко, в което е бил жертва на сексуално насилие и се е налагало да разпространява наркотици на осем годишна възраст.

Майка му отрече категорично всяка негова дума в интервю за френската медия „OJBSPORT“.

„Деле не е бил осиновен от никого. На седемгодишна възраст той посещаваше едно от най-добрите училища в Лагос. Той никога не е бил изпращан в Африка, за да го дисциплинират. Това е явна лъжа. Той имаше шофьор, който го взимаше всеки ден от училище. Имаме всички документи и снимки на Деле с баща му, откакто се е родил“, коментира относно неговото детство.

„Когато беше на около 13 години, Деле започна да тренира в МК Донс пет дни в седмицата. Така че, за удобство, той започна да остава в къщата на най-добрия си приятел през седмицата, след което да се прибира у дома през уикендите. Беше трудно да си позволим живот далеч от дома, но нямахме кола и ми беше трудно да го заведа на тренировка“, допълни в завършек майката на играча.