Евертън дава втори шанс на пропаднал английски талант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Деле Али ще получи възможност отново да се докаже в тима на "карамелите"

Мениджърът на Евертън Шон Дайч взе решение да включи Деле Али в групата за предсезонното турне на тима в Швейцария. Това ще бъде втори шанс за англичанина да се докаже пред феновете на “карамелите” и да получи шанс да блесне на “Гудисън Парк”.

На Деле Али му бе предричано много светло бъдеще докато играеше в Тотнъм. Той прекара над 8 години в северен Лондон и успя да се наложи в първия тим и да стане любимец на феновете. Проблемът на Али обаче бе и си остана постоянството и дисциплината. Той имаше бляскави моменти през сезоните, но те не бяха подкрепени от солидно представяне през всички мачове от сезона.

Жозе Моуриньо се опита да се справи с Али, когато бе треньор на Тотнъм, но и той удари на камък. “Специалния” дори заяви, че сър Алекс Фъргюсън го е посъветвал да купи Али в Манчестър Юнайтед.

През миналия сезон, Деле Али бе отдаден под наем в Бешикташ, където трябваше да възроди кариерата си. Това обаче не се случи и отново поради проблеми с дисциплината се скара с ръководството и престоят му се оказа провал.