Ивайло Петев: За нас е важно ние как ще изглеждаме на терена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" ще играят атакуващ футбол

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира предстоящата среща на тима срещу Балкани (Косово). Двубоят е от квалификациите на Шампионска лига и ще се играе във вторник от 21:45 часа на стадион “Фадил Фокри” в Косово.

„Надявам се, че нашето състояние е по-добро от миналия сезон. Подготовката мина по план, така че се надявам утре да изиграем един добър мач и да спечелим”, започна Петев.

“Аз ще повторя това, което казах преди няколко седмици. Косоварският футбол бележи голям възход. Както националният отбор, така и клубните отбори, Балкани в случая. Подхождаме с голямо уважение към нашия противник утре. Неслучайно миналата година беше класирането за Лигата на конференциите и спечелването на 4 точки. Без двама играчи, отборът е същият.

Ние сме наясно, че утре няма да ни е лесно. Както във всеки един отбор, имаме нашите силни страни и трябва да продължим напред. Какво значи по-прагматичен? Ще възползваме всички шансове, които имаме. За нас е важно ние как ще изглеждаме на терена. Нашите цели винаги са едни и същи. Ние се стараем да изглеждаме добре, естествено да спечелим каквото има”, допълни той.

“Теренът го видях сега за пръв път. По една или друга причина не е в най-доброто състояние. Все пак това са два мача и нашата цел е да сме победители”, коментира специалиста терена, на който ще се играе срещата.

“От това, че Балкани няма да се защитава, печели футболът. Аз не един път съм казал, че имаме достатъчно играчи. Липсата на едни е шанс за други. Има хора, които трябва да оправдаят доверието и шанса, който ще получат“, завърши Ивайло Петев.

Феновете на футбола могат да усетят адреналина на играта и благодарение на Sesame бонус без депозит, който предоставя допълнителни емоции и вълнение към срещата.