Феновете на ПСЖ се заканиха на ново попълнение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Люка Ернандес не е желан на "Парк де Пренс"

Новата покупка на Пари Сен Жермен Люка Ернандес получи закана от феновете на тима, че не е желан и това ще му бъде показано. Причината за това е, че Люка е родом от Марсилия и неговият баща е играл за футболният отбор на марсилци, които както знаем са най-големите съперници на парижани. В дербитата между ПСЖ и Марсилия почти винаги се стига до ексцесии както на терена така и извън него.

“Не си желан тук и ние ще ти го кажем”, гласи заплахата на ултрасите на ПСЖ.

Ернандес струваше на ръководството на ПСЖ както много време, заради трудните преговори с Байерн, така и доста пари. Той бе закупен от баварците за 45 милиона евро, макар че навлизаше в последната година от договора си. Въпреки неимоверните усилия на борда да подсили отбора и да започне нов печеливш проект, обаче феновете отново са недоволни.

Привържениците на ПСЖ нямат остро отношение само към Ернандес, което е по-големият проблем за тима. Те не бяха доволни от Лионел Меси, а сега и от Неймар. Това тяхно отношение към футболистите на първия отбор до голяма степен влияе и на представянето на тима. Причината за това е, че играчите са постоянно под допълнителен стрес и не получават нужната подкрепа дори от собствените си привърженици. Именно тази ситуация накара Лионел Меси да смени нажежената обстановка във Франция със спокойната такава в Маями.