Погба реши къде ще играе през следващия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът преминава през невероятно труден период

Полузащитникът на Ювентус Пол Погба взе окончателно решение да остане в тима на “старата госпожа” и през следващия сезон, съобщава “L’Equipe”. Французинът вече отхвърли офертите за трансфер в Саудитска Арабия, но сега е решил и, че няма да ходи в друг отбор дори той да е в Европа. Погба е силно мотивиран да успее да се върне към най-добрата си форма в Ювентус и отново да радва феновете на тима.

Миналия сезон бе изключително тежък и мъчителен както за Погба, така и за феновете, които го гледаха с надежда. Французинът пропусна почти целият сезон поради контузии и не успя да се изиграе първия си сезон обратно в Италия по начина, по който му се искаше.

През следващия сезон обаче се очаква Погба да е ключова фигура в състава на Макс Алегри. Французинът е крайно мотивиран да се предпази от контузии и да покаже най-доброто, на което е способен. Той е мотивиран и от приближаващото европейско първенство, на което му се иска да играе. Това може и да се окаже последния голям международен турнир, на който Погба ще играе.