Ас на ПСЖ е поредния спряган за трансфер в Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вайналдум може отново да заиграе с Джордан Хендерсън

Полузащитникът на ПСЖ Джорджиньо Вайналдум може да осъществи трансфер в последния момент в Ал-Етифак, твърди Фабрицио Романо. ПСЖ са склонни да се разделят с нидерландеца, тъй като той не попада в техните планове. Очаква се само решението на самия Вайналдум, който трябва внимателно да обмисли следващата стъпка в кариерата си.

Ключов в преговорите между Вайналдум и Ал-Етифак може да се окаже легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който е мениджър ма тима. Той е голям фен на нидерландеца, който също преди се състезаваше за Ливърпул и смята, че той би паснал идеално на схемата му на игра.

Друг, който може да накара Вайналдум да предпочете Ал-Етифак пред останалите отбори, които се интересуват от него е Джордан Хендерсън. Англичанинът наскоро премина в тима от Саудитска Арабия и най-вероятно отново би се радвал да играе рамо до рамо във халфовата линия с нидерландеца, както в Ливърпул. На “Анфийлд” двамата, заедно с бразилеца Фабиньо оформиха перфектно трио, което бе кошмар за всеки отбор.

Въпреки това обаче Вайналдум все още не е напълно убеден в решението си. Той обаче няма време за губене, тъй като трансферният пазар затваря скоро.