Селесте: Трябва да се върнем към победите срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ние сме домакини и трябва да затвърдим доброто представяне, което имаме у дома", каза халфът на Берое преди мача с "армейците"

Аржентинският халф на Берое – Франческо Селесте, е едно от най-класните попълнения в състава на заралии през това лято. 29-годишният футболист се присъедини малко по-късно към тима, но вече е основен играч в състава на Густаво Араголаса, като има и едно попадение на сметката си. Селесте заяви пред dsport, че Берое трябва да се върне към победите в предстоящото домакинство на ЦСКА след тежката загуба от Лудогорец в миналия кръг.

“Поражението от Лудогорец е много тежко, получи се неприятен резултат. Хубавото във футбола е, че можеш бързо да вземеш реванш. В събота ни предстои нов мач, имаме възможност да отворим нова страница и да се върнем към победите”, каза 29-годишният халф.

“Ние сме домакини и трябва да затвърдим доброто представяне, което имаме у дома. Трябва да се опитаме да бъдем активният отбор от самото начало на мача. Играем силно в Стара Загора и трябва да спечелим мача”, каза халфът за двубоя с ЦСКА в събота.

“Той е треньор, който е много интензивен, не те оставя да почиваш за секунда. Това е много важно за нашата работа. На това дължим позитивните резултати от началото на кампанията. Работата ни с Густаво Араголаса е много добра”, сподели Селесте за наставника на Берое.

Аржентинският халф добави, че подкрепата на феновете на Берое в Стара Загора се усеща и чувството е невероятно. Селесте каза също, че адаптацията му в тима е лесна предвид наличието на толкова много латиноси.