Добави коментар
"Говорих с едни от най-големите имена в родното съдийство от близкото минало и са категорични, че голът е абсолютно редовен", каза Велизар Димитров.

Изпълнителният директор на Миньор Перник Велизар Димитров реагира остро на решението на Валентин Железов да отмени попадение на „чуковете“ в последната минута в двубоя срещу Монтана.

Старши треньорът на перничани Христо Янев пък определи съдийството в мача в събота вечер на Железов като „престъпление“ спрямо неговите играчи.

“Бях виждал много неща във футбола, но решението на г-н Железов да отмени кристално чистия ни гол в 89-та минута за сетен път показа защо нивото на българския футбол е такова и липсват сериозни инвеститори за развитието му. Рядко коментирам съдийските решения и винаги съм бил толерантен със съдиите. Поздравявам ги след мач дори да са отсъдили нещо в наш ущърб. Приемал съм пропуските за човешки грешки, но това, което направи Железов, е престъпление. Много хора близки до футбола ме предупреждаваха в деня на мача за предполагаемите решения на Железов. Оказаха се прави. Говорих с едни от най-големите имена в родното съдийство от близкото минало и са категорични, че голът е абсолютно редовен”, заяви Димитров.

“След мача поздравих съдиите, но след това изгледах ситуацията и си връщам думите назад. Железов имаше отлична видимост и бе заел прекрасна позиция, за да знае, че голът е абсолютно чист. Отсъждането е престъпление спрямо нашия отбор. Ако търсят уважение, то нека покажат, че го заслужават”, каза наставникът на Миньор Христо Янев.

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували