Аталанта се разбра с Милан за подписа на белгиец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чарлс де Кетелар е на изхода на "Сан Сиро"

Ръководството на Аталанта е успяло да постигне споразумение с това на Милан за трансфера на таланта на тима Чарлс Де Кетеларе, твърди Фабрицио Романо. Според журналистът, белгиецът ще премине в Аталанта под наем до края на сезона. В неговия договор обаче се очаква да има и откупна клауза, която да може да бъде активирана в края на кампанията.

В момента единственото, което спира трансфера на Де Кетеларе е самият той. Белгиецът все още не е договорил личните си условия с Аталанта, защото за момента не е взел решение дали иска да премине в тима на Джан Пиеро Гасперини. Към него има отправени оферти и от клубове от Ла Лига, които също изкушават играча. Според слуховете, Де Кетеларе предпочита да играе в Испания и е по-близо до преминаване в Ла Лига.

Белгиецът се присъедини към Милан неотдавна. За него “росонерите” платиха 35.5 милиона евро на Клуб Брюж преди точно една година. Де Кетеларе обаче не успя да блесне в дебютната си кампания с екипа на Милан, което може би е и основната причина за неговата продажба.