Байерн Мюнхен постави ултиматум на Тотнъм за трансфера на Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците искат сагата с нападателя да завърши тази седмица

Ръководството на Байерн Мюнхен е поставило краен срок до полунощ в петък, като това е времето, в което Тотнъм трябва да приеме последната им оферта за нападателя Хари Кейн, твърди The Telegraph. Според медията баварците вече обмислят да се насочат към други футболисти, ако клубът от Северен Лондон продължи да ги размотава за своя капитан.

Хари Кейн желае бъдещето му да бъде решено възможно най-скоро. Следващият уикенд стартира новата кампания във Висшата лига, като Тотнъм има визита на Брентфорд в лондонско дерби. The Telegraph пише също, че ако не бъде постигнато споразумение за продажбата на Кейн в Байерн през тази седмица, английският голаджия почти сигурно ще остане при „шпорите“. През лятото на 2024 г. Кейн ще може да напусне като свободен агент, тъй като договорът му изтича, а това ще бъде сериозен удар за Тотнъм.

Хари Кейн е най-голямата трансферна цел на Томас Тухел за това лято. На “Алианц Арена” продължават да бъдат уверени, че ще се подсилят с капитана на националния отбор на Англия. Байерн са в готовност да счупят своя трансферен рекорд за Кейн, като се очаква да платят за голаджията поне 100 милиона евро плюс бонуси. Ако Хари Кейн премине в Байерн, то най-после баварският гранд ще вземе адекватен заместник на Роберт Левандовски, който преди година напусна в посока Барселона.