“Свраките” нямат спирка! Еди Хау иска още двама нови
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферният пазар на Нюкасъл не е приключил

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед Еди Хау заяви, че все още не е приключил със селекцията си и иска да продължава да гради отбор, който да може да се справи на прилично ниво както във Висшата лига, така и в Шампионска лига. Целта пред “свраките” през следващата кампания ще бъде ново класиране в топ 4 и евентуално излизане от групите на Шампионска лига.

“В идеалния случай искам да привлечем още двама играчи. Няма гаранции, че ще се случи. Не искам да имаме огромен състав, а искам всеки да чувства, че има роля, която да играе. Участваме в различни турнири, така че ни трябва дълбочина”, заяви Еди Хау.

Той не пропусна да даде и мнението си за двамата нови играча на тима, Сандро Тонали и Харви Барнс, които вече тренират с отбора.

“Двамата са доста различни. Сандро идва от Италия, това е голяма промяна, но той се адаптира добре. Нивото на представянето му в тренировките и мачовете е много високо. Иска да се развива. За Харви адаптацията е малко по-лесна, но той беше в Лестър дълго време от много млад. Промяната за него също е голяма, но съм развълнуван от това, което може да предложи”.

Хау обаче не пожела да коментира ситуацията с футболиста на Саутхямптън – Тино Ливраменто, за когото се смята, че вече се е договорил с Нюкасъл.

“Не съм достатъчно информиран за това, ако трябва да бъда честен. Нека изчакаме и да видим какво ще се случи в следващите два дни, но харесвам играча.”

За финал английският мениджър коментира и спекулациите, че звездата на тима Бруно Гимараеш желае да напусне.

“Не мисля, че Бруно иска да напусне. Той вижда този сезон като огромна възможност да играе на най-голямата сцена и да помогне на Нюкасъл да се развива.”