Байерн Мюнхен продължава да следи халф на Фулъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоао Палиня бе на минути от трансфер на "Алианц Арена" през лятото

Спортният директор на Байерн Мюнхен – Кристоф Фройнд, каза, че баварският гранд продължава да се интересува от халфа на Фулъм – Жоао Палиня. Португалският футболист е много близо до трансфер на “Алианц Арена” в последния ден на летния трансферен прозорец, но сделката не успя да бъде сключена. След това Палиня подписа нов 5-годишен договор с Фулъм, но Байерн продължава да следи халфа.

“Разбира се, той е в полезрението ни. Клубът свърши много работа по трансфера на Палиня през лятото. Бях там за малко на този последен, странен ден от трансферния прозорец. Оглеждаме пазара, но още не може да се каже какво ще се случи”, каза Кристоф Фройнд.

Палиня също направи коментар на ситуацията пред “О Жого”: “Не знам какво ще се случи в бъдеще. Това, което се случи, се отрази на мен и семейството ми, но това е в миналото. Не искам да мисля за това прекалено много”.

През настоящия сезон Жоао Палиня вече има 10 мача във Висшата лига, като сее отчел с 2 гола. В предходната кампания португалецът бе твърд титуляр за “котиджърс” и един от най-ценните играчи на тима, участвайки в 35 срещи в Премиър Лийг.