Краев и Петрис тровят атмосферата в съблекалнята на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Две от звездите на "сините" искат големи суми, за да преподпишат

Футболистите на Левски Андриан Краев и Жереми Петрис са проблем, който трови съблекалнята на “Герена”. Това твърдят треньори и шефове като двамата играчи продължават да се пазарят за нови договори с клуба, пише „Мач Телеграф”.

Медията излиза с информация, че в този случай главоболията на „сините” имат и конкретна цена, която възлиза на 32 000 евро на месец. Толкова ще вземат Краев и Петрис, ако Левски склони да удовлетвори исканията им и преподпише с тях.

Припомняме, че играчи като Цунами, Кристиан Димитров и други направиха компромис в заплащането, за да продължат да носят синята фланелка. Краев и Петрис обаче не са готови на такъв жест за Левски. Андриан е спрял претенциите си на 15 000 евро или 30 000 лева. Десният бек пък не иска в новия си договор да получава под 17 000 евро.

В момента френският бранител получава по 3500 евро. Това означава, че Петрис иска петкратно увеличение на заплатата му. И не иска да прави жестове към „сините”, които го върнаха към футбола, след като след престоя в Царско село той изглеждаше загубен. бранителят дори първоначално е искал 21 000 евро като ново възнаграждение, но е намалил исканията си с 4000 хиляди.

Сагата с новите договори на Краев и Петрис не върви към разрешаване, така че е вероятно и двамата да бъдат продадени през зимата.