Байерн Мюнхен продължи победната си серия срещу Аугсбург
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците отново показаха класата си

Отборът на Байерн Мюнхен се наложи с 3:1 над Аугсбург в мач от втория кръг на Бундеслигата. В герой за баварците се превърна новата покупка Хари Кейн, който се разписа на два пъти.

Байерн поведе в 32-ата минута след злощастен автогол на футболиста на Аугсбург Феликс Удуокай. Само осем минути по-късно те удвоиха чрез Кейн, който реализира единайсет метров наказателен удар. До дузпата се стигна след удар на Джошуа Кимих извън границите на наказателното поле, който срещна ръката на играч в зелено.

Третото попадение за Байерн падна през втората част. Точен за втори път в 69-ата минута бе Хари Кейн, който окончателно съсипа надеждите на гостите. До гола на англичанина се стигна след хубава комбинация между Алфинси Дейвис и Кингсли Коман по левия фланг, след която канадецът даде добър пас по земя за Кейн в наказателното поле.

Аугсбург стигна до почетното попадение в 86-ата минута чрез Дион Дрена Бельо.

До момента Байерн има пълен актив от точки след два изиграни мача. Те обаче заемат втората позиция, тъй като Унион Берлин също има шест точки, но по-добра голова разлика. С бет365 мобилно приложение можете да получавате известия в реално време за мачовете от Бундеслигата.