Байерн се интересува от талант на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците са открили заместника на Павар

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел е пожелал да се събере отново с един от играчите, с който работеше заедно докато бе в Челси. Става въпрос за централния бранител Трево Чалоба, който изпитва трудности да се наложи на “Стамфорд Бридж”.

Ситуацията в Мюнхен едва ли обаче ще бъде много по-различна за младока. Тухел най-вероятно ще продължи да залага на някои измежду класните Матайс де Лихт, Дайо Упамекано и Ким Мин-Дже, докато Чалоба най-вероятно ще заеме ролята на заместник на Бенжамен Павар. През този трансферен прозорец усилено се спекулира, че французинът вече не е доволен на “Алианц Арена” и иска да пробва различно предизвикателство в чужбина.

За момента обаче по данни на “Bild Sport” сделката за правата на Чалоба не е близо до осъществяване. Неговото преминаване все още се дискутира в Мюнхен, тъй като баварците не искат да плащат още трансферни суми след като похарчиха доста пари за нападателя на Тотнъм Хари Кейн. Очаква се официалното решение за трансфера на Челоба да бъде взето в самия край на прозореца, когато ситуацията с Павар бъде изяснена. Според много източници французинът ще финализира трансфера си в Интер съвсем скоро и това ще отвори вратите за евентуално привличане на Чалоба.