Вирус покоси отбора на Айнтрахт преди реванша с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" получиха намигване от съдбата

Престижното немско издание “Bild” твърди, че голяма част от основните играчи на Айнтрахт Франкфурт страдат от вирусна инфекция. Част от тях дори са били изолирани от съотборниците си, за да не се разпространява заразата. Все още обаче не е ясно колко от тях ще се възстановят навреме, за да вземат участие в реванша срещу Левски. Срещата ще се играе на 31.08 (четвъртък) в Германия.

“Орлите” имаха проблеми с вируса още преди първия мач, който завърши при резултат 1:1. Тогава опитният Макото Хасебе и младия Хуго Ларсон изобщо не пътуваха за мача, защото не бяха в достатъчно добро здравословно състояние. Йеспер Линдстрьом пък дойде в София, но се появи като резерва, тъй като не е бил в състояние да изиграе пълни 90 минути.

Сега се твърди, че звездата на Айнтрахт Рандал Коло Муани също е прекъснал тренировки заради бързоразпространяващата се зараза. Именно французинът се превърна в голмайстор за “орлите” в първия двубой на стадион “Васил Левски”.

„Много от играчите ми се оплакват от загуба на сили. Част от тях са със зачервено гърло. Вирусът се разпространи из целия отбор. Някои футболисти заведохме на вливания. Болните са изолирани от останалите играчи. Трябва спешно да повишим мерките за хигиена в клуба“, каза треньорът на Айнтрахт Дино Топмьолер.