google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Главният мениджър на новака в Първа лига ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че не се притеснява как ще бъде приет неговият тим от привържениците на Левски в срещата между двата отбора от шестия кръг на първенството.

“ЦСКА е на феновете, а какво ще определят привържениците на Левски не ни интересува,” каза Балъков. “Напрежение ще има винаги в ЦСКА. Дори и пет път да победим, ще трябва и в шестия да го направим.”

“Имаме точна и ясна йерархия в клуба и всеки знае с какво се занимава. Никога няма фаворит в такъв мач. Винаги е било 50 на 50 в такив мачове. След срещата ще видим кой е бил фаворит и кой не. Не мога да ви кажа дали ще има някакво допълнително стимулиране, не се занимавам с финансова част.

“Най-силните страни на Левски е че е Левски. Зарядът и духът на този клуб е в основата на всичко. Ние не си правим илюзия, че ще бъде лесно, ще се разходим и да вземем три точки.

“Опитваме да се да го предадем на състезателите и да го разберат добре. На нас ни е философия да играем с българи, а на Левски е план “C” знаете поради какви причини.

“Но ние нямаме против чужденците – напротив всеки може да избира пътя си. Но трябва да отворим вратите си за българите, за да има поле за развитие на националните ни отбори.”