Балъков: Клубът и играчите растат с уникални темпове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"При положение, че в 5-6 мача подред се случват съдийски грешки срещу нас, то ние няма как да мълчим"

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори на пресконференция преди двубоя с Етър, който е на ст. „Ивайло“ в неделя от 12:00 часа.

Треньорът на „червените“ коментира и темата със съдийските грешки, която е широко дискутирана през последните дни.

„Съставът на Етър е напълно различен за тази среща. Това важи и за треньорското ръководство, където Томаш върши изключително добра работа. Той е сред най-добрите млади специалисти в България.“

„Клубът и играчите растат с уникални темпове. Искаме да задържим тези играчи и да започнем да побеждаваме и при гостуванията. Всички са на линия, освен Серкан, който още се възстановява от операция на пръста“, добави Балъков.

„Когато идвах насам и чух една мисъл по радиото – мозъкът ни е развит гениално, докато духът ни е джудженце. Всичко, което се случва в момента, е нормално. Българинът е свикнал да търпи, но ако искаме да се промени нещо, то градивната критика е нужна. Хората, към които е насочена тази критика трябва да си вземат бележка. Не може да не съм съгласен с позицията на нашия клуб. Не сме обаче и единственият клуб, който изкарва подобна декларация, всеки защитава интересите си. Много съдийски грешки се случват, не само у нас, но и в чужбина. При положение обаче, че в 5-6 мача подред се случват такива грешки срещу нас, то ние няма как да мълчим. Оттам насетне тези органи трябва да решат дали ще трябва да променят нещо“, каза Балъков по темата за съдийството.

„Доволни сме, че продължихме напред за Купата, но винаги има какво да подобряваме. Като цяло обаче сме доволни, че сме на четвъртфиналната фаза. Хубаво е, че играем вкъщи в следващия мач“.

„На мен ми харесва стила на Етър. При мен нещата бяха различни, но и в двата случая има резултати. Екипът на Томаш работи добре, вероятно и Бербатов е дал своето мнение. Това е сериозен отбор, не трябва да ни залъгват точките, защото това е може би най-компактният отбор в елита в момента. Чака ни труден мач, надявам се да е приятен и за зрителите“, каза още специалистът.

„Треньорът на националния отбор винаги има трудна задача и Ясен Петров знае това. Той е много добър вариант за нашия национален отбор. Надявам се да има късмет в първите два мача и да продължим напред с увереност“.

„Дани Наумов има невероятно желание за изява и невероятен хъс да успее във футбола. Надявам се да канализира мотивацията и заряда си, за да му е от полза и в националния отбор. Той е бъдещето“, завърши мениджърът на ЦСКА 1948.