Барселона обмисля изненадваща сделка за Маркъс Рашфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд обмисля привличането на една от звездите на Ман Юнайтед

Италианската медия Calcio Mercato съобщава, че Барселона планира сделка за размяна с Манчестър Юнайтед за подписа на Маркъс Рашфорд. Съобщава се, че каталунците са склонни да включат 26-годишното крило Рафиня, но все пак тази сделка изглежда малко вероятна.

Маркъс Рашфорд има проблеми през този сезон, тъй като нападателят отбеляза голям регрес в представянето си. Звездата на Манчестър Юнайтед се бори да намери своята форма, след като вкара само два пъти в 14 мача във Висшата лига през кампанията. Първият му гол дойде срещу Арсенал при загубата с 1:3 на “Емиратс”, докато вторият бе от дузпа срещу Евертън наскоро. Скорошното му представяне срещу Нюкасъл накара Ерик тен Хаг да остави Рашфорд на пейката при победата над Челси в средата на седмицата.

Барселона са готови да предложат 26-годишния бразилец Рафиня в замяна на Рашфорд. Както показват неговите числа, бразилецът има труден период в Каталуния. Но влиянието му е по-силно за тима на Шави Ернандес в сравнение с това на Рашфорд за Манчестър Юнайтед. Треньорът дори харесва доста качествата на бразилеца и все още вярва в неговия потенциал.

В Ман Юнайтед все още се надяват Маркъс Рашфорд да преоткрие своята форма и да бъде ключова фигура за тима, но ако това не се случи, английският национал може да бъде трансфериран.