google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд обмисля привличането на една от звездите на Ман Юнайтед

Италианската медия Calcio Mercato съобщава, че Барселона планира сделка за размяна с Манчестър Юнайтед за подписа на Маркъс Рашфорд. Съобщава се, че каталунците са склонни да включат 26-годишното крило Рафиня, но все пак тази сделка изглежда малко вероятна.

Маркъс Рашфорд има проблеми през този сезон, тъй като нападателят отбеляза голям регрес в представянето си. Звездата на Манчестър Юнайтед се бори да намери своята форма, след като вкара само два пъти в 14 мача във Висшата лига през кампанията. Първият му гол дойде срещу Арсенал при загубата с 1:3 на “Емиратс”, докато вторият бе от дузпа срещу Евертън наскоро. Скорошното му представяне срещу Нюкасъл накара Ерик тен Хаг да остави Рашфорд на пейката при победата над Челси в средата на седмицата.

Барселона са готови да предложат 26-годишния бразилец Рафиня в замяна на Рашфорд. Както показват неговите числа, бразилецът има труден период в Каталуния. Но влиянието му е по-силно за тима на Шави Ернандес в сравнение с това на Рашфорд за Манчестър Юнайтед. Треньорът дори харесва доста качествата на бразилеца и все още вярва в неговия потенциал.

В Ман Юнайтед все още се надяват Маркъс Рашфорд да преоткрие своята форма и да бъде ключова фигура за тима, но ако това не се случи, английският национал може да бъде трансфериран.