Барселона ще се опита да продължи победния си ход срещу Гранада
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците ще преследват седма победа в Ла Лига на стадион Нуево Лос Карменес тази вечер

След победата си с 1:0 над Порто в средата на седмицата, тимът на Барселона се завръща към ангажиментите на домашната сцена, преди да посрещне международната пауза. Тази вечер тимът на Шави гостува на Гранада в среща от 9-ия кръг на Ла Лига. Двубоят е от 22:00 ч. на стадион Нуево Лос Карменес като “блаугранас” са фаворити за спечелването на трите точки.

Барселона е единственият непобеден отбор в лигата и каталунците са готови да се изправят срещу Гранада, който се бори във всички аспекти. Домакинът е в зоната на изпадащите и ще се стреми да регистрира втората си победа за сезона, като направи изненада срещу каталунския гигант. Гранада е 19-ти в лигата с едва пет точки от осемте си мача. Те са без победа в последните си пет мача и са спечелили само един от осемте си мача през сезон 2023/24 в Ла Лига. Домакините бяха въвлечени в голово равенство 3-3 срещу Алмерия в последния си мач. Луис Суарес вкара хеттрик в първото полувреме за Алмерия, а Гранада имаше какви ли не проблеми. Но все пак успяха да напарвят невероятно завръщане през второто полувреме и да спечелят точка от този мач.

На фона на това трудно извоювано равенство, те ще гледат да затруднят хората на Шави у дома. Каталунският гранд в момента е трети в таблицата с 20 точки в своите осем срещи. Те са единственият отбор в лигата, който не е загубил мач, но въпреки това изостават с 4 пункта от лидера Реал, който е с мач повече. Те са спечелили шест от мачовете си и са завършили наравно два пъти. Отборът на Шави е най-резултатният отбор в лигата с 19 гола на сметката си преди началото на кръга. Каталунците се насочват към този мач на фона на трудна победа с 1:0 над Порто в Шампионската лига и ще бъдат уверени, че ще запазят своята непобедима серия във всички турнири.

Можете да използвате уин бет бонус оферти и функционалности за спортни залози на мачовете от Ла Лига и Шампионската лига.