Барселона ще спечели срещу Виляреал според Elitbet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците в търсене на втората си победа за сезона

Може би най-интересният мач в третата игрова седмица от сезон 2023/24 в Ла Лига ще се проведе в неделя следобед, като Виляреал посреща Барселона на “Естадио де ла Серамика” от 18:30 ч. Барселона спечели четири точки от първите си два мача от кампанията, за да заеме шесто място в таблицата, докато Виляреал е 10-ти, като може да се похвали с три точки от първите си два мача. В предстоящия двубой в Елитбет спортни залози онлайн виждаме, че Барселона е фаворит за победата с 2.08 коеф, докато ставката за успех на Виляреал е 3.47. Дали тимът на Шави ще се справи в това трудно гостуване и ще постигне първа победа на чужд терен за сезона?

Виляреал претърпя домакинска загуба с 1:2 от Реал Бетис в първия уикенд на новата кампания, но успяха да се върнат на победния път миналия път в Майорка. Голът на Жерар Морено в 62-ата минута се оказа разликата между двата отбора в Палма, като Виляреал повдигна самочувствието си преди домакинството на Барса. Отборът на Кике Сетиен завърши пети в Ла Лига миналия сезон, което означава, че ще се състезава в груповата фаза на Лига Европа този сезон. За момента обаче тимът е насочил фокуса си единствено към Ла Лига и ще преследва положителен резултат в предстоящия мач.

Жълтата подводница загуби два пъти от Барселона през миналия сезон, включително с 0:1 у дома през февруари. Те бяха победени в седем от последните си осем мача в лигата с каталунския гранд. Отборът на Шави започна кампанията си в Ла Лига с нулево равенство срещу Хетафе на 13 август, но каталунците успяха да спечелят в миналия кръг, побеждавайки Кадис с 2:0 пред собствена публика, благодарение на голове на Педри и Феран Торес в края на срещата. Барселона се затрудни срещу Хетафе в първия уикенд на сезона и двубоят на “Естадио де ла Серамика” има потенциала да бъде много труден мач за отбора на Шави. Предстои да видим дали очакванията на букмейкъра Elitbet за успех на гостиет ще се оправдаят.

Вероятни състави:

Виляреал: Йоргенсен; Фойт, Габия, Куенка, Педраса; Тератс, Парехо, Баена; Ж. Морено, Сорлот, Бреретън

Барселона: Тер Стеген; Кунде, Кристенсен, Де Йонг; Ямал, Ромеу, Гюндоган, Балде; Гави, Левандовски, Торес