Ливърпул се опитва да привлече полузащитник на ПСВ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" с интерес към 25-годишния халф Ибрахим Сангаре

Според журналиста Франсоа Плато, тимът на Ливърпул е в контакт с ПСВ относно трансфера на 25-годишния полузащитник Ибрахим Сангаре. Съобщава се, че националът на Кот д’Ивоар има освобождаваща клауза от 32 милиона паунда в договора си и ще бъде интересно да се види дали Ливърпул ще реши да я задейства.

Не е тайна, че тимът от “Анфийлд” ще трябва да подпише с качествен дефанзивен полузащитник това лято и те са свързвани с редица играчи на тази позиция. Те се опитаха да подпишат с Мойсес Кайседо от Брайтън и Хоув Албиън и Ромео Лавиа от Саутхемптън по-рано това лято. Въпреки това и двамата играчи вече се присъединиха към Челси и Ливърпул остава да търси потенциални алтернативи.

Сангаре има физическите качества да се справи във Висшата лига и може да бъде качествено попълнение за “червените”. Възможността да се присъедини към един от най-големите клубове в света ще бъде атрактивно предложение и за полузащитника и остава да видим дали Ливърпул може да си осигури споразумение с ПСВ до края на август.

Споразумението за лични условия с полузащитника не би трябвало да е проблем за Ливърпул. Те ще могат да му предложат по-добър договор от този в нидерландския клуб и играчът ще бъде привлечен от идеята да демонстрира качествата си на най-високо ниво в Премиър Лийг.