Антоан Бароан може да запише първи минути за Ботев Пд за сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
23-годишният нападател попадна в групата на "канарчетата" за гостуването на Етър

Временният наставник  на Ботев Пловдив Рафаел Ферейра избра групата за гостуването на Етър от седмия кръг на Първа лига Двубоят е днес от 19:00ч на стадион “Ивайло” във Велико Търново като двата тима излизат за първа победа през сезона. Ботев отчаяно се нуждае от точки, но същото важи и за домакините от Етър.  Със сигурност двубоят в старата ни столица ще бъде много интригуващ, а може би изпълнен и с попадения.

В групата на “канарчетата” за предстоящия мач прави впечатление името на Антоан Бароан. 23-годишният френски нападател за първи път попада в състава на тима този сезон. Така Бароан може да запише първи минути за кампанията, а и да помогне на Ботев за първи успех. През миналия сезон той бе основен футболист на тима, като вкара 14 гола в 31 двубоя в Първа лига.

В състава на “жълто-черните” се завръща Джеймс Ето’o, който в миналия кръг изтърпяваше наказание поради червен картон в срещата с Хебър Пазарджик.

Групата на Ботев Пд: Ханкич, Кайзер, Херман, Тамм, Секулич, Попов, Бароан, Ето’o, Акере, Минков, Перера, Ннади, Рабей, Ван Хертъм, Работов, Карабельов, Балтанов, Балоянис, Пунчец и Колев.