Бивш голаджия на Левски вярва в елиминирането на Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"По нищо не им отстъпваме. Ако не бъдем респектирани, ще ги отстраним", заяви Емил Ангелов - Бабангида

Бившият нападател на Левски Емил Ангелов изрази мнението си за битката на “сините” срещу германския Айнтрахт Франкфурт в плейофите на Лига на конференциите. Бабангида заяви, че Левски е имал шансове да спечели първия мач в София. Бившият голаджия на столичния гранд вярва, че “сините” имат шансове да отстранят доста по-реномирания си съперник, но за да се случи това, не трябва да бъдат респектирани от противника.

“Решителен гол в последната минута е винаги страхотно изживяване. Публиката и играчите го заслужаваха. В крайна сметка Левски имаше много положения, които можеше да отбележи. И Роналдо пропусна, а след това и Уелтон. Смятам, че Левски изигра един много добър мач”, каза Ангелов за “Мач Телеграф”.

“От наше време не бях виждал толкова пълен стадион. Една хубава европейска вечер, хората бяха щастливи. Левски игра добре и се противопостави на противника във всяка една зона. Една грешка беше допусната и от нея дойде голът на Муани. Нищо не можем да кажем на Асен Митков. Той е младо момче и се развива. Чест му прави, че поиска топката в толкова опасна зона”, продължи бившият футболист на Левски.

“Възхитен съм от футболистите – те дадоха всичко. Левски е млад тим и го чака светло бъдеще. Всичко беше на ниво и играхме като равен с равен. Дори смятам, че ги изпуснахме. Левски трябваше да победи, но не си реализирахме положенията”, заяви хасковлията.

“Не сме обречени в срещата реванш. По нищо не им отстъпваме. Ако не бъдем респектирани, ще ги отстраним. Сега е моментът Левски да демонстрира какво може и да отстрани немския тим. Клубът е на 90 минути от влизане в групите. Вярвам в тези играчи на Николай Костов”, добави Емил Ангелов.