Манчестър Юнайтед планира шокиращ трансфер на втори играч на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Марк Кукурея може да акостира на "Олд Трафорд"

Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля да направи изненадващ ход в последните дни на трансферния прозорец. Според Фабрицио Романо “червените дяволи” искат да привлекат нов ляв бек, който обаче да не струва много скъпо. Първото име в техния списък е това на Марк Кукурея.

Изявите на бранителя на Челси на “Стамфорд Бридж” са крайно непостоянни, което е причината Почетино да обмисля неговата продажба. Той пристигна в северен Лондон от Брайтън заедно с Греън Потър. Тяхното дуо работеше блестящо в тима на “чайките”, но в Челси се провали с гръм и трясък.

“Сините” платиха за Кукурея 65 милиона евро, което според мнозина фенове е било огромна грешка. Привържениците на Челси изобщо не са доволни от играта на испанеца и предпочитат да виждат Бен Чилуел на позицията на левия бек.

Въпреки интересът на Юнайтед и слуховете, че те обмислят да направят оферта за Кукурея, до трансфер на испанеца едва ли ще се стигне. Причината за това е, че “червените дяволи” похарчиха не малка сума за играчи това лято, а Ерик тен Хаг настоява бордът да финансира и трансфера на Софиан Амрабат от Фиорентина. Точно затова ако Юнайтед направи оферта за Кукурея тя ще бъде за едногодишен наем.

Още от: Ман Юнайтед трансфери