Барселона запазва интереса си към Адейеми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунският гранд се интересува от 22-годишния германски национал Карим Адейеми

Испанското издание SPORT пише, че Карим Адейеми е обект на интерес от страна на Барселона. Действащите шампиони в Ла Лига имат дългогодишен интерес към 22-годишния талантлив нападател. И те продължават да искат да подпишат с нападателя на Борусия Дортмунд, който се възхищава на каталунския клуб.

Карим Адейеми стана известен по време на престоя си в Ред Бул Залцбург, където впечатли с изявите си. През настоящия сезон обаче Адейеми е колеблив в представянето си за Борусия Дортмунд. Все пак големи клубове следят младия нападател, сред които и Барселона.

Каталунците обмисляха да осигурят услугите му, преди да се присъедини към Борусия Дортмунд от Ред Бул Залцбург, но тогава трансфер не се осъществи. Барса обаче продължава да желае да привлече 22-годишния германски национал. И младежът също изглежда готов да се премести в Каталуния.

Медията SPORT разкри скорошни коментари на Адейеми, които сочат възхищението му към клуба. Така че той може да отговори положително, ако получи оферта от Барселона през следващите месеци. Но универсалният нападател има дългосрочен договор с Борусия Дортмунд, което означава, че може да струва доста пари на Барселона, а испанският гранд не е в добро финансово състояние и това може да попречи на сделката.