Барти: Това е една сбъдната мечта, невероятно горда съм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тази публика е невероятна, без тази енергия нямаше да стигна дотук"

Шампионката при дамите от тазгодишното издание на Australian Open Ашли Барти поздрави след успеха първо съперничката си от финала – Даниел Колинс. “Благодаря. Трябва да започна с поздравления към моята съперничка Колинс. Вече си в Топ 10 и това е напълно заслужено. Ще имаш много успехи в бъдеще, сигурна съм. Малко съм стъписана, последните 2 седмици бяха много вълнуващи. Всички съдии и подавачи са герои. За нас е лесната част – да играем на корта и да се забавляваме. Това обаче нямаше да е възможно без вас”, заяви шампионката.

“Като австралийка най-важно бе да споделя тези моменти с вас. Тази публика е невероятна, без тази енергия нямаше да стигна дотук. Това е една сбъдната мечта. Невероятно горда съм да мога да бъда на това място”, допълни развълнуваната Барти.

“Мисля, че Ашли доказа, че е най-добрата тенисистка в света в момента. Тя е невероятна. Аз искам да благодаря на всички хора в турнира – от тези, които ми носеха кафето сутрин до тези, които ме караха с кола на тренировка”, каза от своя страна Даниел Колинс.

“Благодоря на съперничката ми, която повярва в мен и без която нямаше да мога да бъда тук. Благодаря на приятеля ми Том, който осмисли и подреди живота ми. Дано да бъдем още много години заедно”, каза още американката, която се разчувства на церемонията на награждаването.