Берое пусна в продажба билетите за домакинството на Арда – 18 Юли
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цените на талоните за срещата са 15 лв.

Берое се готви за първото си домакинство за кампанията 2023/24 срещу Арда Кърджали. Срещата от 2-рия кръг на efbet Лига е насрочена за 24 юли (понеделник) от 20:45 ч. Днес клубът пусна в продажба билетите за двубоя. Цената на пропуска за срещата е 15 лв. , както в предварителна продажба, така и в деня на двубоя. Билетите за VIP зоната са на цена от 50 лв.

Билетите за двубоя Берое – Арда са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. Талони за вход за срещата ще бъдат продавани и на касите пред стадион Берое в деня на мача (24 юли). Както е известно, старозагорци предлагат и различни видове абонаментни карти за своите фенове за сезона.

Входът за лица до 14 г. и над 70 г. ще бъде свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация,

В понеделник срещу Арда, тимът на Берое ще преследва втора поредна победа за сезона. Заралии записаха успех с 2:1 над Пирин в Благоевград в петък на старта на кампанията.