Петев: Трябва да направим всичко възможно да преодолеем противника
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Лудогорец вярва в шансовете на тима

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди така важния за “орлите” мач от квалификациите на Шампионска лига срещу Балкани. Лудогорец загуби гостуването си в Косово с 2:0, но Петев смята, че тимът му може да се справи дори с тази трудна ситуация.

„Естествено, че вярваме в продължаването ни, ние трябва да се постараем много. Изиграхме посредствен мач, допуснахме елементарни голове. Утре мачът трябва да е различен и да търсим победата още от първата минута. Трябва да сме умни, да не отиваме хаотични“, започна Петев..

„За мен най-важното е себераздаването на всеки един, който влезе да играе. Логично е да са по-прибрани. Ние трябва да търсим нашите шансове. Трябва да заличим преднина от два гола.

Нормално е, но ние трябва да се преборим с напрежението, което е над нас. Това няма да е оправдание. Гледах два пъти мача с Крумовград и мисля, че бяхме изключително вяли в защита, допуснахме три гола, но също така изтървахме над десет. Като бягане, не е било на същото ниво като с Балкани. Играчите са бягали повече в предните мачове, с лека ръка допуснахме три гола, което за нас е пагубно“, допълни той.

„Трябва да играем като отбор, това е първото и най-важно. Ние по този начин излязохме от кризата през март. Всеки има качества и затова е в този отбор, да ги покаже. Основното нещо е утре всеки да се бори за другия.

Залогът е голям, ние трябва да направим всичко възможно да преодолеем този противник, няма да е лесно. От нас зависи как ще действаме във всички 90 минути. И продълженията влизат в плановете, погрижили сме се и за това“, завърши опитният специалист.