Берое се подсилва с още трима играчи до края на трансферния прозорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В Стара Загора са решени да изградят сериозен отбор

Лятната селекция в Берое не е приключила и клубът ще се подсили с още нови футболисти. До момента под Аязмото пристигнаха много аржентинци и други южноамериканци, които не разочароват с представянето си. Новите собственици обаче ще продължат с надграждането на състава. До края на трансферния прозорец, който у нас затваря на 7 септември, се очаква нови трима чужденци да подсилят тима на Густаво Араголаса.

Не е изненада, че Берое отново ще привлече играчи от Южна Америка, пише “Тема спорт”. Новите попълнения лесно ще се адаптират в състава. Единственият въпрос е дали играчите, които ще пристигнат, ще имат европейски паспорти, за да може по-бързо да бъдат картотекирани.

В Берое не са взели решение дали да приемат офертата на руския клуб Нижни Новгород за Вини Трибуле. За него има предложение и от Белгия, като има вероятност до края на трансферния прозорец да бъде продаден. Аржентинският нападател Сантиаго Годой трябва да замени Трибуле, като се очаква звездното попълнение на заралии да е готов за двубоите през септември.

Продължава пък да няма яснота за бъдещето на Денислав Станчев. Крилото остана последният от предишния състав, след като наскоро Бубакар Траоре официално се раздели със “зелено-белите”.